Η ανακαίνιση του πήγε πολύ! Πάρτε μια γεύση από το super ανανεωμένο Sehre…

14

 

Μπορεί να ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια δειλά όµως το αυθεντικό του στυλ και η ενέργεια, που οφείλεται στους ιδιοκτήτες Θύµιο και Αυγέρη Σεχρεµέλη, δεν άργησε να κερδίσει την καρδιά των χιονοδρόµων και όχι µόνο… Αν και «κρυµµένο» στην πλατεία Λάκκα, βρίσκει τον τρόπο να τραβάει την προσοχή µας πάνω του.

titi-profileΑπό την Τίτη Βελοπούλου
(tvelopoulou@dousiscom.gr)
fb-icon instagram

Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Η φετινή σεζόν, λοιπόν, βρίσκει το Sehre ανανεωµένο σε πιο barίστικο ύφος µε ιδιαίτερα φωτιστικά και πράσινες… αποχρώσεις, διατηρώντας ωστόσο τη διακόσµηση-φόρο τιµής στην ιστορία της χιονοδροµίας, µε τους ξύλινους τοίχους και τις vintage πινελιές. Όσο για την ποιότητα, συνεχίζει απαράµιλλη µε εξαίσιο καφέ, αρωµατικές ποικιλίες τσαγιού, wine list από τοπικούς παραγωγούς, premium ετικέτες και σπάνια spirits, αλλά και µια… «ανεξάντλητη» cocktail list µε εµπνευσµένες συνταγές! Τα Σ/Κ τα vibes του µας καλούν όλους σαν µια παρέα να διασκεδάσουµε µε deep house και ροκ ρυθµούς!

Τα αδέρφια Σεχρεμέλη (Αυγέρης αριστερά, Θύμιος δεξιά) μαζί με την interior designer Γεωργία Τηλιγάδα, μόλις ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Sehre.